Modulit Bt. - egyszerűség és hatékonyság
 
Weblapkészítés
Weboldalt rengetegen tudnak készíteni. Miben vagyunk mások?

Költséghatékonyság. Az idő pénz. Honlapjainkat akár Ön is módosíthatja, bővítheti, minden plusz költség nélkül.

Korszerűség. Weblapjaink nem csak a számítógépén mutatnak jól: teljes értékűen használhatók tabletről és okostelefonról is.

Karbantarthatóság. Egyedülálló beépített Web1x1 alkalmazásunkkal bármikor módosíthatja weboldalát úgy, hogy nem kell aggódnia a félresikerült eredmények miatt: a Web1x1 figyel a honlap struktúrájának és kinézetének egységére.

Bővíthetőség. Minden plusz költségtől mentesen bármikor bővítheti weboldalát: az új oldalakat olyan egyszerűen hozhatja létre, mintha egy levelet írna meg. Szövegeket, képeket helyezhet el az oldalakon, melyek pontosan úgy néznek majd ki, mintha profik készítették volna.

Integrálhatóság. Web2x2 megoldásainkkal könnyedén bővítheti weboldalát, akár albumokat, portált vagy webáruházat szeretne üzemeltetni. Kezelésük pedig a lehető legegyszerűbb és legcélszerűbb.

Variálhatóság. Ha szeretné a jövőben felfrissíteni weboldalának kinézetét, nem kell a nulláról kezdenie. A látványért felelős modul igen egyszerűen kicserélhető.

Egyszerűség. Egyszerű felépítésüknek köszönhetően évek múltán is működni fog, és nem kell fizetnie azért, hogy átvizsgálják a hibás kódokat.

Nézzen körül mintaoldalaink között, és válassza ki, Önnek melyik változat tetszik...

Weboldalak

Nézze meg, milyen weblapokat készítünk. Próbálja ki, hogyan mutatna új weblapja...

Egyedi igényekhez Egyéni elképzelései szerint elkészítjük weblapját, akár okostelefonra optimalizálva is. Millió ötletünk van.

© Modulit Bt. 2016-2017.