Modulit Bt. - egyszerűség és hatékonyság
 
Egyedi weblapok az Ön igényeinek megfelelően
Ha az itt bemutatottak nem felelnek meg az Ön elvárásainak, vagy teljesen más koncepció alapján szeretne weblapot készíttetni, készséggel állunk rendelkezésére. Legyen szó bármilyen weblapról, elkészíthetjük Önnek a Web1x1 vagy Web2x2 felülettel integrálva is.

Néhány terület, ahol egyedi megoldások jöhetnek szóba:

Egyedi kinézet. Ha a megszokottól eltérő designt szeretne, vagy kitűnne a konkurencia oldalai közül.

Eszközspecifikus weblap. Ha csak egy bizonyos eszközre, vagy eszköztípusra szeretne optimalizált weblapot... Például ha csak okostelefonnal elérhető oldalt szeretne.

Egyedi alkalmazások. Ha beépített alkalmazásokat szeretne weboldalaira... Például költségszámítót, fuvardíj-kalkulátort, vagy akár valamilyen játékot.

Egyedi adatbázis. Ha olyan webalkalmazást szeretne, melynek adatbázisa nem alakítható ki a Web2x2 platformon. Például különféle nyilvántartó rendszereknél.

Kiemelt támogatást élvez a Virtuális számológép-múzeum projekt, mely egyedülálló módon mutatja be a számolással kapcsolatos eszközöket:

Honlap a leghatékonyabban Könnyedén karbantartható weblapok komolyabb igényekhez. Web2x2 szolgáltatásaink a leghatékonyabban segítik Önt a napi feladataiban, legyen szó hírportálról, vagy akár webáruházról.
Próbálja ki Nézze meg, miként festene új weblapja, hogy biztos legyen a dolgában.

© Modulit Bt. 2016-2017.